Trine (32) manglet 20 cm på å få lukket bunaden

Publisert: 2009-11-05 11:51

Jeg kan gjerne fortelle litt om mine erfaringer med Vektklubb.no. Jeg meldte meg inn 18.mai. Datoen var ikke tilfeldig, 17.mai var bunaden forferdelig å komme inn i. Det manglet nesten 20 cm på å få lukket den. Jeg måtte ha hjelp av mannen min! Jeg visste at jeg hadde gått opp mye i løpet av høsten og vinteren, men det var en skikkelig tankevekker. Da bestemte jeg meg for at nok får være nok.

- Jeg måtte få hjelp av mannen min til å lukke bunaden. 18. mai bestemte jeg meg for at nok får være nok.

Jeg streifet innom Vektklubb.no på nettet og syntes opplegget så allright ut. At det er basert på "vanlig" mat synes jeg er veldig positivt. Med to barn på 5 og 7 år vil man jo ikke være et hysterisk forbilde hva mat angår.
I starten førte jeg dagbok hver dag både på mat og trening. Veldig lærerikt å se hvor kaloriene skjuler seg. I tillegg kom jeg godt i gang med trening. Nå har jeg kommet dit at en eller to dager uten trening så blir jeg stressa. Det er egentlig en veldig god følelse. Da jeg begynte veide jeg 92 kg - er 172 cm høy. På mandag veide jeg 74,8 kg. Alt har blitt lettere etter å ha kvittet seg med dette lasset. Jeg er enda ikke normalvektig i følge BMI. Midjemålet har gått ned fra 105 cm til 90 cm. Jeg føler at det er et stykke igjen for å få det under de anbefalte 80 cm. Vektmålet er under 70 kg. Hadde vært morsomt å se 60-tallet igjen!
I løpet av denne perioden føler jeg ikke at jeg har forsaket noe som helst. Jeg har ikke spist godteri på et halvt år nå og det er veldig deilig. Før så kunne jeg gå virkelig amok og stappe innpå. Jeg har vært på hytteturer der de har fråtset rundt meg, men har ikke følt noe behov får å gjøre det samme. Jeg er redd for å havne i feil spor igjen og vil ikke utfordre skjebnen. Så lenge jeg ikke har lyst på noe heller så ser jeg ingen grunn til det.
Jeg har funnet alternative måter å kose meg på, som bær med mager vaniljekesam.
Jeg har funnet alternative måter å kose meg på. I sommer gikk det mye i bær med mager vaniljekesam. Nå i høst er gulrot og dip favoritten. I tillegg prøver jeg å gjøre middagene litt sunnere. Det er bra for alle parter i hjemmet. Jeg har også kuttet ut brødskiver. Spiser kun knekkebrød.
Det var litt om min tid i Vektklubb.no. Jeg har bare positive erfaringer og dette er et opplegg jeg kan anbefale til andre.
Med vennelig hilsen Trine (32)

Gå ned i vekt på den sunne måten!

Med Vektklubb får du et personlig vektprogram, kaloridagbok for mat og trening, kaloriberegnede oppskrifter og artikler som motiverer til en sunn livsstil.

Du kan nå betale med

*Medlemskapet fortsetter å løpe etter bindingstiden inntil du selv sier det opp.

  • strex
Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her
Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her