Matspaneren: Focaccia på pose

Publisert: 2008-06-10 16:16

Du kjenner deg vel igjen i situasjonen: Hjem fra jobb, sulten, vil helst ha maten ferdig med det samme, men skulle så gjerne ha hatt noe mer hjemmelaget enn en frossenpizza...

Enkelt og greit: Deigen rulles ut på det medfølgende bakepapiret, du tilsetter f eks oliven og soltørkede tomater, og så er bakverket klart for stekeovnen.

Av klinisk ernæringsfysiolog Eli Anne Myrvoll

Annonse

Gå ned i vekt på den sunne måten!

Med Vektklubb får du et personlig vektprogram, kaloridagbok for mat og trening, kaloriberegnede oppskrifter og artikler som motiverer til en sunn livsstil.

Du kan nå betale med

*Samtlige medlemskap fortsetter å løpe etter valgt innmeldingsperiode. Medlemskapet løper inntil du selv sier det opp.

  • strex
Vektklubb er en tjeneste eid av VG
Ansv. redaktør og adm. direktør: Gard Steiro
Nyhetsredaktør: Tora Bakke Håndlykken
Utviklingsredaktør: Øyvind Brenne
Redaktør Feature/VG+: Jane Throndsen
Politisk redaktør: Hanne Skartveit
Her finner du #vgvektklubb
Ansvarlig journalist: Elisabeth Stigum
Kopiering av materiale fra VG og Vektklubb for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.
© 2022 Verdens Gang AS
Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her
Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her