Ida Bergsløkken

Fem hverdagsmiddager uten kjøtt

Publisert: 2021-05-17 21:55

Lyst til å spise mer plantebasert? Vel, da kan vegetariske middager én eller flere ganger i uken være en fin plass å begynne. Her er tre gode oppskrifter som er verdt å sjekke ut.

Stekt blomkålris med spinat, feta og sjampinjong

Renathe Lund

235 kcal per porsjon

Se oppskrift her (kun VK-medlemmer)

Linsesuppe med tomat, gulrot og paprika

140 kcal per porsjon, så ta minst to, og spis et grovt rundstykke til!

Se oppskrift her (kun VK-medlemmer)

Karrivegetar med kikerter og blomkål

370 kcal per porsjon.

Gå til oppskrift her (kun VK-medlemmer)

Søtpotetburger med bakt chevre og karamellisert løk

Nussara Guldberg

420 kcal per burger

Gå til oppskrift her (kun VK-medlemmer)

Quinoabowl med søtpotet og hummus

Ida Bergsløkken

530 kcal per bowl

Gå til oppskrift her (kun VK-medlemmer)

Annonse

Gå ned i vekt på den sunne måten!

Med Vektklubb får du et personlig vektprogram, kaloridagbok for mat og trening, kaloriberegnede oppskrifter og artikler som motiverer til en sunn livsstil.

Du kan nå betale med

*Samtlige medlemskap fortsetter å løpe etter valgt innmeldingsperiode. Medlemskapet løper inntil du selv sier det opp.

  • strex
Vektklubb er en tjeneste eid av VG
Ansv. redaktør og adm. direktør: Gard Steiro
Nyhetsredaktør: Tora Bakke Håndlykken
Utviklingsredaktør: Øyvind Brenne
Redaktør Feature/VG+: Jane Throndsen
Politisk redaktør: Hanne Skartveit
Her finner du #vgvektklubb
Ansvarlig journalist: Elisabeth Stigum
Kopiering av materiale fra VG og Vektklubb for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.
© 2022 Verdens Gang AS
Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her
Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her