Deilig quinoabowl med feta, hummus, søtpotet, paprika, mandler og mer godt.
Deilig quinoabowl med feta, hummus, søtpotet, paprika, mandler og mer godt. Foto: Ida Bergsløkken

Fem hverdagsmiddager uten kjøtt

Elisabeth Stigum
Publisert: 2021-05-17 21:55

Lyst til å spise mer plantebasert? Vel, da kan vegetariske middager én eller flere ganger i uken være en fin plass å begynne. Her er tre gode oppskrifter som er verdt å sjekke ut.

Stekt blomkålris med spinat, feta og sjampinjong

Foto: Renathe Lund

235 kcal per porsjon

Se oppskrift her (kun VK-medlemmer)

Linsesuppe med tomat, gulrot og paprika

140 kcal per porsjon, så ta minst to, og spis et grovt rundstykke til!

Se oppskrift her (kun VK-medlemmer)

Karrivegetar med kikerter og blomkål

370 kcal per porsjon.

Gå til oppskrift her (kun VK-medlemmer)

Søtpotetburger med bakt chevre og karamellisert løk

Foto: Nussara Guldberg

420 kcal per burger

Gå til oppskrift her (kun VK-medlemmer)

Quinoabowl med søtpotet og hummus

Foto: Ida Bergsløkken

530 kcal per bowl

Gå til oppskrift her (kun VK-medlemmer)

Gå ned i vekt på den sunne måten!

Med Vektklubb får du et personlig vektprogram, kaloridagbok for mat og trening, kaloriberegnede oppskrifter og artikler som motiverer til en sunn livsstil.

Du kan nå betale med

*Medlemskapet fortsetter å løpe etter bindingstiden inntil du selv sier det opp.

  • strex
Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her
Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her