Lise Holm: - Fått kontroll over egen kropp

Publisert: 2009-07-10 13:49

Lise Holm har tatt av nærmere kilo med hjelp fra Vektklubb.no. Hun har sendt oss en e-post vi har fått lov til å dele med medlemmene.


Illustrasjonsfoto fra iStock

"Hei.
Jeg fikk forespørsel om å skrive litt om mine erfaringer. Jeg meldte meg inn i klubben fordi det var fokus på normal mat uten sånne rigide opplegg. Jeg ønsket at det skulle være mulig å gjennomføre i hverdagen.
Jeg fikk en veldig økt bevissthet omkring egne mat- og spisevaner. Dette gjorde det mye lettere å gjøre de ganske små grepene i hverdagen, slik at jeg klarte å gå ned i vekt.
Jeg trener ganske mye også. Varierer mellom å gå turer, løpe et par ganger i uken, og trene litt vekter.
Jeg endret litt mål for meg selv underveis. Je så at mitt opprinnelige mål om å gå ned ti kilo ble litt mye, nå når jeg har strammet opp masse også. Jeg skal heller holde meg på mellom 65 og 66,5 kg, ikke gå ned til 64 kg.
Nå er jeg på ferie. Spiser normalt, men nok litt mindre enn før til hvert måltid. Det blir litt ekstra også, i form av en pils, en is og så videre.
Jeg trener litt i ferien også. Det går ganske greit å sette av tretti til sektsi minutter annenhver dag, eller to ganger pr uke til litt ekstra fysisk aktivitet.
Det er mulig jeg melder meg inn igjen, hvis behovet skulle være tilstede, men jeg tror jeg vil klare meg selv. Har fått forståelse for hvor mine svakheter ligger.
Jeg fortsetter også med veiing hver uke og måling av midje. Følelelsen av å mestre og få kontroll over egen kropp er veldig positiv! I tillegg er det plutselig blitt morsomt å prøve klær.
Ha en god sommer, jeg er fortsatt medlem frem til 18.07."

Vennlig hilsen Lise Holm

Gå ned i vekt på den sunne måten!

Du kan nå betale med

  • strex

*Medlemskapet fortsetter å løpe etter bindingstiden inntil du selv sier det opp.

Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her
Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her