23 kilo lettere med Vektklubb

Vektklubb
Publisert: 2012-07-17 14:26

For bare seks måneder siden veide Gardar 114 kilo. Broren hans og Rocky-filmene motiverte han til å gå ned i vekt, og i dag veier han 23 kilo mindre enn da han meldte seg inn i Vektklubb.

Gardar før og etter.

Privat

Mitt navn er Gardar, og jeg er 22 år gammel.

Da jeg starta i Vektklubb veide jeg 114 kilo. På dette punktet tenkte jeg at jeg var nødt til å endre livsstil.

Tidligere har jeg forsøkt et par ganger å gå ned i vekt. Den første gangen veide jeg over 90 kilo i en alder av 16 år. Jeg trente styrketrening, men mista aldri noe vekt så jeg ga opp.

Andre gangen veide jeg rundt 100 kilo, da hadde jeg ingen motivasjon, og trodde ikke at jeg hadde sjans til å miste vekt.

I julen 2011 var jeg og familien min på ferietur i Gran Canaria, Det store smellet for meg var når den ene broren min sa "om du blir like stor som den ene mannen vi så på gata, så gir jeg deg juling". Etter jeg kom hjem fant jeg ut at jeg skulle prøve en siste gang.

Det som ga meg motivasjon var faktisk å se på Rocky-filmene. Det fungerte ganske godt første gangen jeg trente, så da tenkte jeg at jeg melder meg inn i Vektklubb og ser hva de har å by på, etter å ha sett deres reklamer med gode resultater for andre mennesker.

De første månedene var verst, jeg kunne ikke spise slik jeg spiste før, var konstant sulten, noen ganger var jeg så sulten at sulten metta meg. Vet ikke om det er normalt men det hjalp meg. I januar gikk jeg en tur til butikken og tilbake i sludd og slaps. Turen var på rundt sju kilometer, og jeg hadde en hjertefrekvens på 177. Det kjentes ut som at jeg faktisk kom til å få hjerteinfarkt ettersom det var så hardt å flytte på kroppen min. Men jeg ga ikke opp selv om jeg hadde lyst.

Så dagene gikk og det samme gjorde kiloene; nedover, kilo for kilo, gram for gram. I løpet av tiden hos Vektklubb har jeg gått ned hele 23 kilo, så i dag veier jeg 91 kilo.

Jeg har aldri følt meg bedre, det føles ut som at jeg har fått en ny sjanse i livet.

Så tusen takk til dere i Vektklubb for å ha hjulpet meg! Og jeg ønsker alle nye medlemmer lykke til med sitt vekttap!

Gå ned i vekt på den sunne måten!

Med Vektklubb får du et personlig vektprogram, kaloridagbok for mat og trening, kaloriberegnede oppskrifter og artikler som motiverer til en sunn livsstil.

Du kan nå betale med

*Medlemskapet fortsetter å løpe etter bindingstiden inntil du selv sier det opp.

  • strex
Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her
Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her