Her får du damenes historier og slankeknep: Marianne, Ingrid og Aina ble kvitt 45 kilo

Publisert: 2011-08-29 09:12

For få måneder siden bestemte tre damer seg for å ta noen viktige grep om tilværelsen sin. Siden januar har Ingrid Liavaag (40), Marianne Foss (31) og Aina Rømma (30) gått ned over 45 kilo til sammen.

SLANKERE MED VEKTKLUBB.NO: Ingrid Liavaag (tv) har gått ned 19 kilo, Marianne Foss (midten) har slanket seg 10 kilo og Aina Rømma (th) har gått ned 17, 5 kilo.

Kristian Helgesen

BLI MEDLEM HER

Ved hjelp av Vektklubb har damene kommet seg ned i matchvekt. Og på kjøpet har de fått sunt kosthold, treningsglede og bedre selvtillit.

- Jeg har forsøkt nok «tabbekurer». Denne gangen har jeg sett fremgang hele tiden. Det har gitt viktig motivasjon underveis, sier Ingrid Livaag.

Nå er de tre utvalgte samlet til fotoshoot i anledning vektklubbens høstkampanje. Stemnin

Aina Rømma (30) gikk ned 17,5 kilo. Her er hun stylet i BZR-jeans (1099) og belte (399 kr), begge fra Bruuns Bazaar (1099 kr). T-skjorte fra Cubus (149 kr), jakke fra Lindex (499 kr), ankelstøvler fra Eurosko (499 kr) og løvsmykke fra Hasla (1730 kr). Styling og make-up: Tom Greni. Hår: Una Namløs.

Kristian Helgesen / privat.

gen stiger i studio når stylist Tom Greni kommer inn med tre store klesposer.

- Det er morsommere å fjonge seg nå. Klærne passer og jeg er mye mer fornøyd med det jeg ser i speilet. Endelig er det gøy å pynte seg igjen, sier Marianne Foss.

Annonse

Bli medlem av Vektklubb

Personlig vektprogram, kaloridagbok og kaloriberegnede oppskrifter.

Få kilo igjen

31-åringen har gått ned ti kilo, og har dermed nådd målet sitt. Sammen med sin venninne og kollega Aina Rømma bestemte hun seg for å starte en livsstilsendring på den ambisiøse datoen 1. januar 2011.

- Det er ingen som anbefaler å starte en slik omlegging på akkurat denne datoen, det er liksom dømt til å gå galt. Vi valgte heller å ta det som en utfordring. Jeg hadde lenge forberedt meg på at jeg måtte gjøre noe. Jeg visste med meg selv at dette her ikke gikk lenger, sier Aina, som siden den gang gått ned 17,5 kilo.

To barnefødsler på tre år gjorde at hun gikk opp tretti kilo. Nå er det bare fire kilo til som skal vekk.

- Jeg ble nødt til å komme meg ut av barneboblen og gamle unnskyldninger måtte legges vekk. Nå sier jeg «barn - ingen hindring». Får jeg ikke barna med på trening, så bestikker jeg de med en is på bensinstasjonen som ligger en mil unna. Det blir trening av sånt, sier Aina og ler.

Manglet selvtillit

Ingrid Liavaag (40) har gått ned 19 kilo med Vektklubb.no. Hun har BZR-jeans fra Bruuns Bazaar (999 kr), Cream jeansjakke fra Blossom (599 kr), støvler fra www.mittlillehjem.no (799 kr) og sølvring fra Hasla (1550 kr). Styling og make-up: Tom Greni: Hår: Una Namløs.

Kristian Helgesen / privat.

Ingrid Liavaag (40) fikk sin aha-opplevelse da hun var ute og gikk tur med en sprek nabo.

Bare halvveis på turen var hun helt tom for krefter og det gikk opp for henne at vekten hindret henne i å leve et normalt liv. Vektnålen stoppet da på 90,2 kilo.

- Jeg hadde kommet dit at jeg hadde mistet alt selvtillit når det gjaldt slanking. Jeg hadde forsøkt lavkarbo, ketolysediett og diverse slankepiller, men tapte hele tiden. Likevel var jeg lei av å forsømme meg selv. Løsningen kom da jeg meldte meg inn i vektklubb. For meg handlet det egentlig ikke om en slankekur, men en bevisstgjøring. Og belønningen har kommet i form av at jeg har sett fremgang hele veien.

På spørsmål om hva som har vært det vanskeligste gjennom vekttapet, så har ingen av dem noe godt svar.

- Vi føler ikke at vi har forsaket noe. Slagordet i Vektklubb er «alt, men ikke alltid». Det betyr at vin, sjokolade, kaffe latte og restaurantbesøk er lov, det gjelder bare å være bevisst og ikke unne seg alt på en gang eller hele tiden, sier Ingrid.

LES OM FLERE MEDLEMMER SOM HAR LYKKES MED Å NÅ MÅLENE SINE!

Spiser jevnt

Marianne Foss (31) har gått ned 10 kilo med Vektklubb.no. Hun har jeans fra Wrangler (599 kr), laser skinntopp fra www.mariette.no (6900 kr), Dixi støvler fra www.mittlillehjem.no (899 kr), ring fra Lindex (39,50 kr) og sølv armbånd fra Hasla (2100 kr). Styling og make-up: Tom Greni. Hår: Una Namløs.

Kristian Helgesen.

De forteller at det som kanskje har vært mest overraskende, er at ingen har følt seg sulten, svimmel eller grinete, slik mange forbinder med slankekurer.

- Hele poenget er å ha balanse i kroppen. Spise mange måltider og få i seg nok, men riktig mat. Slik holdes blodsukkeret stabilt, og søtsuget forsvinner. I tillegg er det avgjørende med mosjon for å holde forbrenningen oppe, sier Marianne.

I dag er alle jentene hektet på trening. Ingrid trener dans og spinning på treningsstudio. Aina og Marianne har valgt å gå for triatlon.

- Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle synes det var gøy å trene. Før var det bare dårlig samvittighet som dro meg ut på trening. Hele hemmeligheten ligger i å finne den treningsformen som passer for deg. Selvdisiplin og tvang varer ikke i lengden. Jeg tror alle kan finne en treningsform som de trives med og faktisk synes er gøy å holde på med, sier Ingrid.

BLI MEDLEM HER

Gå ned i vekt på den sunne måten!

Du kan nå betale med

  • strex

*Medlemskapet fortsetter å løpe etter bindingstiden inntil du selv sier det opp.

Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her
Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her