Tren bort appelsinhuden

Publisert: 2007-12-10 13:16

Kremer, massasje og ulike kosmetiske behandlinger hjelper ikke mot klumpete hud på lår og rumpe, såkalt "appelsinhud", mener hudlege Ole Fyrand. Det eneste som kan hjelpe, er å holde en normal vekt, samt å trene, sier han.

  • Vår treningsekspert Trine Hattestad viser deg noen smarte øvelser
Annonse

Vektklubbs sommerkampanje!

Nå får du større rabatt jo lengre bindingstid du velger og du får hele 50 % rabatt ved 12 måneders medlemskap. Med Vektklubb får du et personlig vektprogram, kaloridagbok for mat og trening, kaloriberegnede oppskrifter og artikler som motiverer til en sunn livsstil. Bli medlem i dag!

Du kan nå betale med

*Samtlige medlemskap fortsetter å løpe til ordinær pris etter bindingsperioden. Ordinær pris for 3 måneders medlemskap er 249 kr per mnd, ordinær pris for 6 måneders medlemskap er 199 kr per mnd og ordinær pris for 12 måneders medlemskap er 149 kr per mnd. Medlemskapet løper inntil du selv sier det opp.

  • strex

Flere artikler

Flere faktorer til vektoppgang

Flere faktorer til vektoppgang

Jeg har meldt meg på Vektklubb.no for å få en sunnere livsstil. Jeg har gått opp cirka 15 kilo på tre år. Det er flere faktorer til det og jeg lurer på om det er noe mer jeg kan gjøre enn å spise sunt og trene. Jeg har knutestruma og anti-TPO på cirka 400. Jeg går også på p- piller (Yasmin). I tillegg har jeg nok hatt en usunn livsstil med mye godis. Jeg har nå kuttet ut all usunn mat. Legen min sier at den forhøyede anti-TPO#0027en ikke skal behandles, men jeg har hørt at Thyroxin kan hjelpe på dette? Hva mener du?<br /><br />Vennlig hilsen Ida

Vektklubb er en tjeneste eid av VG
Ansv. redaktør og adm. direktør: Gard Steiro
Nyhetsredaktør: Tora Bakke Håndlykken
Utviklingsredaktør: Øyvind Brenne
Redaktør Feature/VG+: Jane Throndsen
Politisk redaktør: Hanne Skartveit
Her finner du #vgvektklubb
Ansvarlig journalist: Elisabeth Stigum
Kopiering av materiale fra VG og Vektklubb for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.
© 2022 Verdens Gang AS
Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her
Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her