VK-Treneren: Pilates

Trine Bækkevar Semb
Publisert: 2009-05-28 10:45

I Vektklubb-serien, VK-treneren, prøver vi ut ulike treningsformer, og nå står pilates for tur. Vår treningsekspert Trine Bækkevar har målt blant annet forbrenning og snittpuls og beskrevet hvordan hun opplevde treningsformen.

Gå ned i vekt på den sunne måten!

Med Vektklubb får du et personlig vektprogram, kaloridagbok for mat og trening, kaloriberegnede oppskrifter og artikler som motiverer til en sunn livsstil.

Du kan nå betale med

*Medlemskapet fortsetter å løpe etter bindingstiden inntil du selv sier det opp.

  • strex

Flere artikler

Kom i gang med treningen!

Kom i gang med treningen!

"Det finnes mange gode treningsformer som er effektive, er du glad i rytmer og dans er zumba veldig artig. Step og aerobic er moro, musikk og litt kombinasjoner, men det er det ikke alle som liker. Spinning er veldig effektivt, hadde du orket å gjøre det en dag i uken ville det være både skånsomt og effektivt for bena dine i forhold til løpingen. Du kan også prøve yoga og pilates, begge utfordrende treningsformer.", motiverer vår treningsekspert Trine Hattestad i ett av mange svar i nettreffet i dag.

"Trekke inn" magen

"Trekke inn" magen

Jeg er 24 år, 170 cm høy, og 72 kilo. Jeg sliter med en mage som er alt for stor i forhold til resten av kroppen min. Det skal også sies at det har lagt seg en del fett der, men jeg har alltid sett gravid ut. Jeg har forøvrig et svangerskap bak meg også. <br />I dag er barnet vårt ett år og syv måneder.<br /><br />Store deler av mageproblemet er at det i mitt tilfelle også er genetisk med en sånn mage at vi ser gravide ut. Uavhengig av vekten vår.<br /> <br />Jeg vil jo gjerne gjøre noe med dette da, og lurer da på om det i tillegg til kostholdsendringer, er noen øvelser som faktisk hjelper på magen, slik at den "trekker seg inn"? <br /><br />Dette har i de siste årene gått mye på psyken min, og selvtilliten er der etter, dessverre.<br /><br />Hilsen fra Tone

Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her
Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her