Torhild (48) har gått ned ti kilo!

Vektklubb
Publisert: 2012-02-24 16:28

Sammen med en venninne meldte Torhild seg inn i Vektklubb.no. Nå er ti kilo borte på syv måneder. Les hva hun skriver til oss:

Til venstre ser du Torhild i juli 2011 og etterbildet til høyre er tatt i februar 2012.

Foto: privat

Jeg hadde cirka ti kilo for mye og følte meg veldig utilpass. Tenkte på Vektklubb.no fordi jeg tidligere har vært medlem for fem til seks år siden med god erfaring. Kiloene kom på igjen etter første medlemsperiode, sakte men sikkert. Det hadde nok en del å gjøre med livssituasjon, skilsmisse, ny jobb og så videre.

Jeg fortalte om Vektklubb.no til en venninne som også hadde behov for å ta av noen kilo. Hun synes at det hørtes bra ut og vi meldte oss inn for seks måneder begge to. Det var utrolig fint å gjøre dette sammen med noen slik at vi kunne motivere hverandre underveis. Vi hadde en fast rapportering på vekt til hverandre hver mandag. Her ble det både ros og trøst hvis vi ikke hadde oppnådd ønsket vektnedgang for uken som hadde gått.

Begge to la om kostholdet og passet på å spise til alle måltider. For min del la jeg opp menyen slik at det ble fiberrik mat til frokost og lunsj. Middag bestod at kjøtt eller fisk, lite karbohydrater og mye grønnsaker. Til kvelds spiste jeg gjerne en yoghurt med litt nøtter og havregryn. Dette fungerer fortsatt bra for meg.

Jeg er nå nede i min trivselsvekt, mer eller mindre. Har lagt på meg to kilo etter at jeg nådde målet, men ser ikke mørkt på det likevel. Er veldig obs på at det ikke skal skli ut. Har i en periode jobbet veldig mye både dag og kveld. Er i tillegg alene med min sønn på ti år som har diabetes og er av den grunn også en del oppe om natten. Jeg har dermed ikke hatt tid eller energi nok til å trene i en periode fra november og frem til nå i februar. Ting begynner å roe seg nå og jeg ser frem til å kunne komme meg ut i litt aktivitet igjen. Liker veldig godt spinning, så det blir nok en del av det fremover.

Må nok innrømme at det i denne perioden har vært mye (for mye) mat og søtsaker om kvelden. Litt «trøste- eller kosespising».

Det å ha tatt av såpass mye vekt føles fantastisk! Jeg føler meg vel, slank og ser at det blir lagt merke til. Ingen klær strammer lenger og dette betyr veldig mye for daglig velvære.

Bare det å tenkte på hvor bra jeg har følt meg i disse månedene siden jeg nådde målet er veldig god motivasjon til å holde vekten stabil.

Dette skal jeg klare!

Med vennlig hilsen Torhild Mathiassen

Les også:

Torhild Mathiassen

Gå ned i vekt på den sunne måten!

Med Vektklubb får du et personlig vektprogram, kaloridagbok for mat og trening, kaloriberegnede oppskrifter og artikler som motiverer til en sunn livsstil.

Du kan nå betale med

*Medlemskapet fortsetter å løpe etter bindingstiden inntil du selv sier det opp.

  • strex
Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her
Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her