Spis mat du liker når du skal ned i vekt

Publisert: 2010-03-01 14:42

Må du slutte å spise pølser og sjokolade for å gå ned i vekt? Nei, du kan spise alt, men ikke alltid, sier fedmeekspert.

Det finnes en mengde ulike måter å slanke seg på, og et utall ulike dietter. Folk som har forsøkt å slanke seg i en årrekke, kan for eksempel ha prøvd å leve på ananas, på tynne supper, eller med andre strenge og snåle matregimer.
De fleste fungerer i en kort periode. Men hvordan få til varig forandring? Ved å velge et nytt matbudsjett som ikke er for forskjellig fra maten man spiste før, mener overlege og professor i helserettet atferdsforskning, svenske Stephan Rössner.

Rössner er en av Nordens fremste overvektseksperter, og er overlege ved Overvektsenheten ved Karolinska Universitetssjukhuset i Stockholm.

Stephan Rössner er en av Nordens fremste overvektseksperter, har skrevet en rekke bøker om vekt, ernæring og helse, og startet i sin tid Nordens første overvektsenhet ved Karolinska Universitetssjukhuset i Stockholm.

Av Kathrine GundersenAnnonse

Kickstart 2023 med Vektklubb!

Nå får du 30 % rabatt på alle våre medlemskap. Med Vektklubb får du et personlig vektprogram, kaloridagbok for mat og trening, kaloriberegnede oppskrifter og ukentlige menyforslag utarbeidet av kliniske ernæringsfysiologer. I tillegg får du inspirerende artikler som motiverer til en sunn livsstil. Bli medlem i dag!

Siste sjanse! Bestill før:

0dager

14 timer

33minutter

12 sekunder

Du kan nå betale med

*Samtlige medlemskap fortsetter å løpe til ordinær pris etter bindingsperioden. Ordinær pris for 3 md: 249 kr/ md, ordinær pris for 6 md: 199 kr/ md, ordinær pris for 12 md: 149 kr/ md. Medlemskapet løper inntil du selv sier det opp.

  • strex
Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her
Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her