Hold vekten med Stabil Profil

Publisert: 2010-01-19 11:07

Om du har nådd målene du har satt deg her i Vektklubb.no, kan du nå få hjelp fra programmet Stabil Profil til å holde vekten og formen i sjakk.

Mange som slutter å røyke, sier «det er ikke så vanskelig å slutte. Det vanskelige er å la være å begynne igjen».
Det samme gjelder for alle andre livsstilsomlegginger: Det krever vilje og pågangsmot å opprettholde nye vaner når målet endelig er nådd.

Da kan det jo være så fristende å skeie litt ut... Selvsagt kan du skeie ut, men dersom du skeier ut litt hver dag, vil du ganske snart være tilbake der du var før du ble med i Vektklubb.no.

Vi vet godt at det kan være vanskelig å holde formen på egenhånd. Det er derfor vi har laget Stabil Profil - et vektprogram som er laget for dem som ikke ønsker å gå opp en eneste kilo i vekt etter at de har nådd sin ønskede vekt med vektreduksjonsprogrammet.


Les også: Nærmer du deg Stabil profil?

Med Stabil Profil hjelper vi deg å holde fokus på dine nye vaner. Du får oppskrifter på sunn, vanlig mat, tilpasset det kalorinivået du må ligge på for å unngå vektøkning.

Du får egne coachbrev som vil hjelpe deg til å beholde det resultatet du har oppnådd. Vi vil kombinere praktiske tips med oppmuntring og støtte.

Du beholder de samme vante Vektklubb.nos hjemmesider, med alle de smarte funksjonene som dagboken, kalorisjekken og oppskriftsbanken. Det er dine mål og daglige plan som endres.

For overgang til Stabil Profil kan du klikke her, eller trykke på «Vektprogram» i fanen like under Vektklubb-logoen når du er innlogget på Vektklubb. Da kommer du til en side der du kan starte programmet for å holde vekten, som er Stabil Profil-delen.

Stabil Profil koster det samme som vektreduksjonsprogrammet. Det eneste kravet er at du er er medlem i Vektklubb.no og har aktiv medlemstid.
Stabil Profil bygger, akkurat som det vanlige vektreduksjonsprogrammet i Vektklubb.no, på eget ansvar. Det er bare du selv som kan holde vekten din under kontroll. Men, akkurat som i vektreduksjonsprogrammet i Vektklubb.no, er vi der for å støtte deg på beste måte.

La oss hjelpe deg å holde vekten!

Gå ned i vekt på den sunne måten!

Du kan nå betale med

  • strex

*Medlemskapet fortsetter å løpe etter bindingstiden inntil du selv sier det opp.

Flere artikler

Er du klar for Stabil Profil?

Er du klar for Stabil Profil?

Vi håper du har oppnådd mye, og at du har fått nyttig kunnskap om mat og ernæring som vil hjelpe deg videre på veien. Dersom du ønsker, kan du melde overgang til Stabil Profil. Det gjør du ved å trykke på "mitt vektprogram"-knappen i din personlige rute oppe til høyre på startsiden. Da kommer du til en side der du kan restarte programmet, sette deg et nytt mål, eller starte Stabil Profil-delen av programmet. Om du starter Stabil Profil-delen av programmet, vil du få egne coachbrev med mange nyttige tips om hvordan du skal klare å unngå vektoppgang. Dersom du ikke er helt i mål, kan kroppen din likevel ha godt av en såkalt "vedlikeholdsfase", der du tar en pause fra vektreduksjonen. Da får kroppen vennet seg til din nye kroppsvekt. Det fettvevet som kroppen har kvittet seg med har skrumpet, og nå trenger fettcellene tid til å venne seg til sin nye innskrumpede tilstand. Da vil vekten stå stille en stund. Noen kan til og med oppleve at vekten vil øke litt. Forsøk å holde deg i vedlikeholdsfasen noen uker. Dette er en naturlig del av vektreduksjonen. I vedlikeholdsfasen bør du tilstrebe at energitilførselen er lik energiforbruket - altså at du ikke spiser mer enn kroppen bruker i forbrenningen. Husk at fysisk aktivitet øker forbrenningen. Har du en stor overvekt med en BMI som er mer enn 40 kg/m2, bør du satse på mange slike faser for å nå normalvektmålet. Vedlikeholdsfasen er en kritisk periode i et vektreduksjonsprogram, og muligheten for tilbakefall er stor. Dette kan blant annet skyldes manglende motivasjon, men det har også vært diskutert om årsaken kan være en forsinket fysiologisk reaksjon på vektreduksjonen. Husk at du når som helst kan gå tilbake til den vanlige delen av Vektklubb.no igjen. Lykke til med din nye vekt! Ernæringsprofessor Christian A. Drevon Redaksjonell leder Nina Schmidt

Kandidat til Vektklubbs kåring av Årets Medlem 2012: Tove Aksdal (35)

Kandidat til Vektklubbs kåring av Årets Medlem 2012: Tove Aksdal (35)

- Jeg hadde tenkt en stund på at jeg ønsket å bli mindre, gå tilbake til «normalen» liksom. Før jeg ble gravid veide jeg 50 kilo og selv om jeg ikke skulle så lavt igjen så ville jeg i hvert fall bli normalvektig. Hele prosessen startet med en telefon fra min svigermor som lurte på om vi hadde lyst å bli med på ferie sommeren 2011 til Florida. Selvfølgelig ville vi det. Så mandagsmorgen sluttet jeg med cola og store mengder sukker i kaffen. Jeg meldte meg inn Vektklubb og la inn et program for å ta av én kilo i uken. Fikk tildelt 1300 kalorier og fulgte dette slavisk.

Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her
Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her