FØR OG ETTER: Bildet til venstre ble tatt i november 2011, bildet til høyre er tatt ett år etter. Hun har gått ned 24 kilo og holdt den nye vekten stabil i flere måneder.

Laila (49) har gått ned 24 kilo

Publisert: 2013-03-01 16:30

Laila Irene Økland (49) fra Bømlo meldte seg inn i Vektklubb i januar 2012. På et drøyt år har hun redusert vekten med 24 kilo! Les hva hun skriver til oss:<br />

«I januar 2012 tok jeg et valg om at jeg måtte gjøre noe med livstilen min. Dette med bakgrunn i at jeg hadde vært syk over flere år med ubehandlet astma, som førte til at jeg ikke klarte å trene slik jeg hadde gjort tidligere.

Høsten 2011 gikk jeg på en smell og ble sykemeldt fra jobben. Jeg var borte fra jobben min i fire uker, etter dette var jeg delvis sykmeldt. Som sagt, i januar 2012 så jeg at jeg måtte gjøre noe annet enn å bare ha fri fra jobb for å bli frisk igjen. Så da tok jeg valget om å melde meg inn i Vektklubb.no fordi jeg hadde sett at datteren min fikk gode resultater fra klubben og dette var inspirasjon for meg.

NY VEKT: For Laila fra Bremnes har det vært viktig at hun kunne gå ned i vekt ved å spise vanlig mat. Hun har også opplevd at helsen har blitt mye bedre nå som kiloene er borte.

Et annet poeng som gjorde at jeg valgte Vektklubb.no var at dette ikke var en slankekur, men et bevisst valg om å endre livsstil og at du kan spise vanlig mat. Det siste var viktig for meg for at jeg skulle klare dette over tid.

Når jeg startet i Vektklubb så begynte jeg å trene etter én uke som medlem, og vekta har gått sakte med sikkert nedover fram til høsten 2012. Etter dette har den stått i ro uten at jeg har klart å ta av noe mer, men dette stresser meg ikke da jeg er veldig fornøyd med resultatet jeg har oppnådd.

Når jeg startet opp med trening så begynte jeg med små gåturer som jeg økte på etter hvert. I februar 2012 så meldte jeg meg inn på et treningssenter og der trener jeg for det meste spinning og styrke.

Utover våren 2012 så ble jeg både lettere og i bedre form. I samarbeid med min gode sjef så ble vi enige om at jeg skulle være sykemeldt i en lengre periode enn det som strengt tatt var nødvendig, for å få trent meg opp før jeg kom fullt tilbake på jobb. I juni 2012 ble jeg helt friskmeldt og var mange kilo lettere.

Spinning er det jeg liker best av alt å trene og kunne gjort det hver dag, men har bestemt meg for at det er godt for kroppen min å trene styrke og. Når dagene blir travle på jobb er det styrken som først ryker, dessverre. Etter at eg kom tilbake i jobb så har det vært vanskelig å opprettholde fem treningsøkter i uken, men de fleste ukene klarer jeg fire økter og i tillegg så er jeg mye mer aktiv i hjemmet. Jeg setter meg ikke så lett ned i stolen min nå som det jeg gjorde tidligere.

I desember 2012 fikk jeg influensa og lungebetennelse, men ble frisk etter bare én måned, og det tror jeg er fordi jeg er i mye bedre form nå enn jeg har vært de siste årene.

Mine råd til andre:


  1. Bruk dagboken. Skriv opp alt du spiser. For meg har dette vært mitt beste verktøy på Vektklubb.

  2. All aktiviet er bra, men det er viktig å finne en aktivitet som passer deg.

  3. Tenk at dette ikke er en slankekur, men et bevisst valg om endring av livvstilen din.

  4. Sist men ikke minst; du kan spise alt, men ikke alltid, dette er noe jeg har hatt med meg.

Dette er litt av min historie fra min tid i Vektklubb. Jeg kommer til å ha dere med meg til jeg er sikker på at dette klarer jeg alene. Takker for et godt vektøy som passar meg veldig bra.

Vennlig hilsen Laila Irene Økland (49) fra Bremnes på Bømlo»


Les flere inspirasjonshistorier her

I Vektklubb.no får du hjelp til å balansere energiinntak og energiforbruk, slik at du kan lykkes med vektreduksjon og å holde vekten stabil etter vektnedgangen.

Sniktitt på Vektklubb.no og bli medlem her.

Annonse

Kickstart 2023 med Vektklubb!

Nå får du 30 % rabatt på alle våre medlemskap. Med Vektklubb får du et personlig vektprogram, kaloridagbok for mat og trening, kaloriberegnede oppskrifter og ukentlige menyforslag utarbeidet av kliniske ernæringsfysiologer. I tillegg får du inspirerende artikler som motiverer til en sunn livsstil. Bli medlem i dag!

Siste sjanse! Bestill før:

0dager

18 timer

19minutter

19 sekunder

Du kan nå betale med

*Samtlige medlemskap fortsetter å løpe til ordinær pris etter bindingsperioden. Ordinær pris for 3 md: 249 kr/ md, ordinær pris for 6 md: 199 kr/ md, ordinær pris for 12 md: 149 kr/ md. Medlemskapet løper inntil du selv sier det opp.

  • strex
Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her
Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her