CRUNCH, RETTE egen kroppsvekt

Publisert: 2010-02-16 12:19


MUSKLER DU TRENER: Rette magemuskler (rectus abdominis).
UTGANGSPOSISJON: Ligg på ryggen på matten og ha lett bøyde knær. I denne varianten av crunch krysser du armene foran på brystet. Det er lettere varaint enn å ha hendene bak hodet.
SLIK GJØR DU: Løft overkroppen opp og frem. Rull forsiktig tilbake langsomt ned mot gulvet, virvel for virvel. Tipp bekkenet bakover, slik at du krummer hele ryggen.
VIKTIG Å TENKE PÅ: Prøv å spenn av i nakkeregionen og fokuser på at det er magemusklene som skal gjøre jobben. Se skrått opp i taket. Trekk navlen inn mot ryggeraden hele veien ned.

Gå ned i vekt på den sunne måten!

Du kan nå betale med

  • strex

*Medlemskapet fortsetter å løpe etter bindingstiden inntil du selv sier det opp.

Flere artikler

Trene etter operasjon for prolaps?

Trene etter operasjon for prolaps?

Jeg er ei jente på 27 år som ifjor ble operert for prolaps. Og etter operasjonen så har jeg vært litt for redd til å trene. Har gått opp en del i vekt mye på grunn av at jeg har blitt deprimert av den vonde ryggen. Har trent hos fysoterapaut siden april, men jeg trenger virkelig tips om hvordan jeg raskere kan få av kiloene som kom etter prolapsen. Jeg har gått en del og får ikke lov til å jogge på grunn av ryggen. Jeg er litt desperat. Trenger sårt noen tips.<br />Hilsen Anette med prolaps

Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her
Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her