- Å få barn ble en vekker

Publisert: 2010-11-15 13:34

Begge foreldrene til Ole Martin Davidsen (42) døde tidlig av hjertesykdom. Da han fikk barn selv, ble det plutselig viktig for ham å ta vare på sin egen helse.<br /><br />

Her er Ole Martin fotografert helt i begynnelsen av Vektklubb-medlemskapet (tv), og 18 kilo lettere og i toppform (th). Han har på seg jeans fra Acne, T-skjorte fra Krafverk og skjorte fra Valiente, alt kjøpt hos Denim Gallery, og sko fra Frye, kjøpt i butikken Lille Vinkel.

Styling: Ingrid Bruvik

- Moren min døde da hun var 59 år, mens faren min ble 66 år gammel. Begge to døde av hjertesykdommer som til en viss grad handlet om livsstil og overvekt, forteller Ole Martin Davidsen åpenhjertig.

Da han selv ble far til en liten jente for et års tid siden, fikk han lyst til å ta grep om sin egen helse.

- Jeg vil gjerne være der for henne, og kunne stille opp. Å få henne ble en vekker for meg. Ole Martin er kokk av yrke, og sier selv at han er en ”kakemons av en annen verden”.

Han er opprinnelig fra Ringerike, men bor i Eidfjord i Hardanger, der han tidligere jobbet som kokk på et eldrehjem.

- Der serveres mye kaffe og kaker, og jeg måtte alltid smake, sier han. Etter sist jul følte Ole Martin seg stinn, og var lite fornøyd med kroppsvekten.

- Jeg så noen bilder av meg selv der jeg satt med datteren min på fanget, og jeg så ut som den julegrisen! Det kan du gjerne sitere meg på. Da bestemte jeg meg for å gjøre noe, og meldte meg inn i VGs Vektklubb.no. Siden nyttår har han tatt av 18 kilo.

- Jeg har nådd målvekten min, og er veldig fornøyd med det. Nå kan jeg ta meg en sjokoladebit og kose meg med den, før spiste jeg alltid hele platen. Men ellers spiser jeg den samme maten som før, bare i mindre porsjoner.

Ole Martin har også begynt å trene regelmessig, og sykler mye.

- Jeg har aldri vært i bedre form enn jeg er nå, og har aldri følt meg bedre i kroppen. Jeg har fått mer energi, noe jeg merker spesielt godt når jeg er sammen med datteren min. Jeg har tenkt å ha mange kvalitetsår foran meg sammen med både datteren min og kona, det var derfor jeg ville gå ned i vekt.

Gå ned i vekt på den sunne måten!

Du kan nå betale med

  • strex

*Medlemskapet fortsetter å løpe etter bindingstiden inntil du selv sier det opp.

Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her
Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her