Bildet til venstre er tatt i begynnelsen av desember 2011 på ferie i syden. Bildet til venstre er tatt i slutten av mai 2012. På fem måneder har Kari gått ned ti kilo.

Kari har gått ned 10 kilo på fem måneder

Publisert: 2012-06-07 09:40

Etter år med jojo-slanking ble Vektklubb.no løsningen for å gå ned i vekt, og blir der. Kari Haukerud (57) har delt sin historie med oss:

"Jeg startet i VGs Vektklubb i januar 2012, og har nå nådd mitt første mål på minus 10 kilo.

Jeg er 57 år, bor i Nord-Odal og har prøvd veldig mange slankekurer de siste åra. Det har blitt mye jojo-slanking. Tror opplegget til Vektklubb er tingen for meg, mye lettere enn å gå på kurs. Her styrer du alt selv, samtidig som du lærer deg hvordan du må spise for å gå ned det du har for mye. Syns det rett og slett er midt i blinken. Er veldig glad for at dette har gått så utrolig fint, det er virkelig kjempelurt å bruke litt tid, for da mister en ikke motet om en får en liten sprekk innimellom. Det holder å unne seg litt ekstra kanskje en dag i uka.

Jeg er en del plaget med leddgikt, så får ikke gått så mange turer som jeg vil om dagen. Synes det er litt rart at plagene har kommet litt tilbake nå da jeg egentlig skulle vært helt på topp. Kanskje det er kroppen som må tilvenne seg en ny situasjon, og at det er gikta som henger litt etter?

Morsomt å ha gått ned ca to størrelser i klær, nå er det ikke så mye som passer i skapet lenger!

Jeg syns også det er så fint å kunne bruke kakediagrammet i dagboken for å se hvor mye jeg har spist av proteiner, fett og karbohydrater. Selv etter 17.mai og to konfirmasjoner i mai, har det gått greit å hente seg inn igjen. Det syns jeg er godt gjort! Har det gått litt skeis ei helg, er det på'n igjen med å føre dagbok nøye, og jeg er litt strengere med meg selv enn ellers.

Det eneste jeg ikke er helt fornøyd med er at jeg skulle ha trimmet mer, men har planer om å endre dette når gikta blir bedre.

Jeg er veldig fornøyd og kommer til å være medlem ut året. Det koster jo også veldig lite i forhold til andre slankekurer, som varer kort og er over etter en liten stund. Man rekker jo ikke å vende seg til nytt kosthold på så liten tid.

Jeg kan anbefale dette til alle som trenger å gå ned i vekt. Noe jeg allerede har gjort til mange som har spurt meg hvordan jeg har klart å gå ned så mye i vekt.

Vennlig hilsen Kari Haukerud (57), Nord-Odal"

FØR OG ETTER: bildet til venstre er tatt i desember 2011. Bildet til høyre er tatt i mai 2012, fem måneder og ti kilo senere.

Les flere medlemsrapporter her

Har du lyst til å fortelle din historie? Skriv til oss her

Gå ned i vekt på den sunne måten!

Med Vektklubb får du et personlig vektprogram, kaloridagbok for mat og trening, kaloriberegnede oppskrifter og artikler som motiverer til en sunn livsstil.

Du kan nå betale med

*Medlemskapet fortsetter å løpe etter bindingstiden inntil du selv sier det opp.

  • strex

Flere artikler

Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her
Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her