"Trekk inn" magen med pilates

Eli Anne Myrvoll, klinisk ernæringsfysiolog
Publisert: 2009-04-17 09:49

Tone spør treningsekspert Trine Hattestad om øvelser som "trekker inn" magen. Hattestad foreslår pilates. - Målet med pilates er å styrke og stramme opp mageregionen, så du vil få flatere mage og sterke magemuskler, skriver hun.

Gå ned i vekt på den sunne måten!

Med Vektklubb får du et personlig vektprogram, kaloridagbok for mat og trening, kaloriberegnede oppskrifter og artikler som motiverer til en sunn livsstil.

Du kan nå betale med

*Medlemskapet fortsetter å løpe etter bindingstiden inntil du selv sier det opp.

  • strex

Flere artikler

"Trekke inn" magen

"Trekke inn" magen

Jeg er 24 år, 170 cm høy, og 72 kilo. Jeg sliter med en mage som er alt for stor i forhold til resten av kroppen min. Det skal også sies at det har lagt seg en del fett der, men jeg har alltid sett gravid ut. Jeg har forøvrig et svangerskap bak meg også. <br />I dag er barnet vårt ett år og syv måneder.<br /><br />Store deler av mageproblemet er at det i mitt tilfelle også er genetisk med en sånn mage at vi ser gravide ut. Uavhengig av vekten vår.<br /> <br />Jeg vil jo gjerne gjøre noe med dette da, og lurer da på om det i tillegg til kostholdsendringer, er noen øvelser som faktisk hjelper på magen, slik at den "trekker seg inn"? <br /><br />Dette har i de siste årene gått mye på psyken min, og selvtilliten er der etter, dessverre.<br /><br />Hilsen fra Tone

Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her
Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her