Ned tyve kilo på et halvt år

Publisert: 2011-12-22 15:50

Hun lot seg inspirere av et tidligere medlem - og gikk selv ned 20 kilo! Kvinnen (49) ønsker å være anonym, men vil gjerne dele sin historie. Dette er hva hun skriver til oss:

Kvinnen har brukt naturen for å komme seg ut og øke aktivitetsnivået. Det har gitt gode resultater.

Illustrasjonsfoto tatt av Lise Åserud

"Jeg er svært fornøyd med de resultatene jeg hittil har oppnådd. Jeg har klart å nå det første målet mitt som var 20 kilo ned. På mitt tyngste veide jeg cirka 91 kilo og kjente at det var for mye.

En dame som jeg kjenner hadde klart å gå ned ganske mange kilo og i et bursdagsselskap spurte jeg henne hvordan hun hadde klart det. Hun svarte da at hun hadde meldt seg inn i Vektklubb.no og hadde klart målet sitt og nå holdt samme vekt i et års tid. Samme kveld gikk jeg inn på nettstedet og så litt på det og meldte meg inn.

Jeg syntes jeg satte meg en forholdsvis ambisiøs målsetting. 20 kilo ned på et halvt år. Jeg tok med meg de rådene jeg fikk i klubben og begrenset matinntaket og begynte å bevege meg mye mer enn jeg har gjort på lang tid.

Motivasjonen var på topp og det gikk greitt å komme igang med trimming.

Etter kort tid så jeg resultater, og det mest gledelige for min del var at kroppen min ble smalere i samme takt som vektreduksjonen. Nå har jeg måttet fornye garderoben min nesten fullstendig. Jeg har fått mange positive kommentarer av familie, venner og kjente og dette har økt motivasjonen min.

Det beste for meg er at jeg har kunnet spise det aller meste som jeg er vant med, men søtsuget har minsket mye slik at jeg ikke har det samme behovet for å putte i meg noe til stadighet. Jeg lager stort sett maten i familien og spiser bare litt mindre porsjoner enn resten av familiemedlemmene.

Belønningen min har vært å kjøpe meg nye fine klær. Neste mål er å komme igang med å trene på helsestudio nå i vinterhalvåret når det er vanskelig å trimme i terrenget. Jeg har som mål å gå ned cirka 3 kilo til og vil fortsette i Vektklubb.no fremover også.

Med vennlig hilsen Kvinne (49 år), Nordmøre"

Les flere medlemsrapporter her

Gå ned i vekt på den sunne måten!

Du kan nå betale med

  • strex

*Medlemskapet fortsetter å løpe etter bindingstiden inntil du selv sier det opp.

Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her
Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her