Klinisk ernæringsfysiolog Anette Skarpaas Ramm

Spis sunnere med Anette Skarpaas Ramm

Publisert: 2022-11-01 09:39

Hvordan spise sunt, holde seg mett og gå ned i vekt? Klinisk ernæringsfysiolog og kostholdsekspert i Vektklubb hjelper deg å få bedre spisevaner - og gå ned i vekt.

Anette Skarpaas Ramm er klinisk ernæringsfysiolog og har siden 2007 jobbet med pasienter og klienter på ulike sykehus, private foretak og klinikker.

Anette har hovedsakelig jobbet med temaene livsstilsendring og vektnedgang, men også andre problemstillinger som handler om tilpasset kosthold for ulike matintoleranser, allergier, tilstander eller sykdommer. I 2018 ga Anette og to medforfattere ut boken «24-timers livsstil».

Anette har også vært med i en rekke TV-innspillinger som «The Biggest Loser Norge» og er aktuell med «16 ukers helvete» der flere kjendiser tar tak i egen livsstil og skal følge et strengt trenings- og kostholdsregime i 16 uker.

I 2022 startet Anette og tidligere landslagsløper Martin Johnsrud Sundby opp et eget livsstilstilbud i Oslo som heter «Kickstart Helse».

Anette brenner for at vi skal finne en sunn matglede og få et avslappet forhold til mat, samtidig som hun gjerne kommer diverse matmyter til livs. Sammen med klinisk ernæringsfysiolog Mari Eskerud laget de derfor podcasten Matmyter.

Anette møter mennesker med en varme, åpenhet og forståelse som er helt unik. Du kan følge henne på Instagram under @anette_ernaering.

Fem artikler fra Anette:

Artiklene fra Vektklubb er en del av VGs nisjer og forholder seg til VGs trafikkregler. VG har som ambisjon å ha full åpenhet om bindinger personer som arbeider for VG måtte ha. Her vises en oversikt over relevante bindinger for eksterne redaksjonelle oppdragstakere som profileres i VG: Redaksjonelle bindinger. Siden oppdateres jevnlig.

Annonse

Gå ned i vekt på den sunne måten!

Med Vektklubb får du et personlig vektprogram, kaloridagbok for mat og trening, kaloriberegnede oppskrifter og artikler som motiverer til en sunn livsstil.

Du kan nå betale med

*Samtlige medlemskap fortsetter å løpe etter valgt innmeldingsperiode. Medlemskapet løper inntil du selv sier det opp.

  • strex
Vektklubb er en tjeneste eid av VG
Ansv. redaktør og adm. direktør: Gard Steiro
Nyhetsredaktør: Tora Bakke Håndlykken
Utviklingsredaktør: Øyvind Brenne
Redaktør Feature/VG+: Jane Throndsen
Politisk redaktør: Hanne Skartveit
Her finner du #vgvektklubb
Ansvarlig journalist: Elisabeth Stigum
Kopiering av materiale fra VG og Vektklubb for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.
© 2022 Verdens Gang AS
Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her
Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her