" data-react-helmet="true">
Et brukervennlig og sunt middagsprodukt av torsk. Men det er dyrt, fryktelig dyrt.<br />
Findus er velkjent for de fleste, der de opptar størsteparten av frysedisken i butikken med sine retter av fisk, kjøtt og grønnsaksblandinger. Som de fleste store matvareprodusenter så fornyer de seg stadig. For litt siden testet jeg deres nye fiskegrateng med potetskiver og grønnsaker, en smakfull og god middagsnyhet. Denne gangen har jeg testet en av variantene av deres nye serie som de har kalt «fisk i en fei».
Fisk i en fei er fiskefileter av torsk eller laks som sammen med en saus er pakket i en stekepose. Fiskefiletene er pakket enkeltvis så dette er mat som passer både for single og familier. Fisk i en fei finnes i flere torsk- og laksevarianter: Jeg har testet torsk med pestosmør, og valgte tilbereding i mikrobølgeovn, kjapt og greit.
Sausen som danner seg inne i posen er nokså vannete og ikke særlig fet. Det kan nok bli litt i det fuktigste laget, så det kan være lurt å helle ut noe av den tyntflytende væsken hvis du synes det blir for mye.
Som jeg har skrevet mye om tidligere, så synes jeg ofte ferdigmat er for salt. Denne retten var mindre salt enn mye annet av ferdigmat, og jeg ser fra næringsdeklarasjonen at den inneholder bare halvparten så mye salt som for eksempel God gammeldags fiskegrateng fra samme produsent. Pluss i margen for saltreduksjonen!
Fisken var fin og hvit og sausen var god den, men jeg skulle gjerne hatt litt mer smak/krydder i sausen. Kanskje en av de andre variantene smaker litt mer? Når man reduserer på saltet må man gjerne krydre litt mer med andre smaker.
Pris: cirka 60 kroner for en pakke med to fiskefileter i to separate stekeposer.
Sammenliknet med andre produkter:
En porsjon
1 stekepose torsk med pestosmør
70 gram (ukokte) pastaskruer
4-5 cherrytomater
Noen blader fersk basilikum
Nykvernet sort pepper
Eventuelt parmesan etter ønske (ikke tatt med i kaloriberegningen her)
Tilbered fisken i stekeovn eller mikrobølgeovn som anvist på pakken. Kok pasta etter anvisnig på pakken, til al dente. Del cherrytomatene i to. Hell fisken med saus over pastaen, med cherrytomater og dryss over fersk basilikum og nykvernet sort pepper.
Middagen gir tilsammen cirka 470 kcal.
Les alle matvarer som matspaneren har testet her
Har du forslag til nye matvarer vi bør legge under lupen? Skriv til Vektklubb her
Du kan nå betale med
*Medlemskapet fortsetter å løpe etter bindingstiden inntil du selv sier det opp.