Styrketrening, tungt program med vektstang

Publisert: 2005-05-24 23:16

Her er øvelsene for deg som er vant med styrketrening, som har trent en hel del før og som vil ha utfordring. Et tungt program der du selv kan balansere hvor hardt du vil holde på ved øke vektene.Annonse

Gå ned i vekt på den sunne måten!

Med Vektklubb får du et personlig vektprogram, kaloridagbok for mat og trening, kaloriberegnede oppskrifter og artikler som motiverer til en sunn livsstil.

Du kan nå betale med

*Samtlige medlemskap fortsetter å løpe etter valgt innmeldingsperiode. Medlemskapet løper inntil du selv sier det opp.

  • strex

Flere artikler

Irene Mårdalen

Irene Mårdalen

Irene Mårdalen (41) har jobbet som journalist i VG i ni år. Det siste året har hun utdannet seg til personlig trener ved Norges idrettshøgskole. I sine yngre dager var Irene på landslaget i skøyter, og har holdt formen ved like siden den gang. Hun er avhengig av å trene, og liker alle slags friluftsaktiviteter, som langrenn, løping og sykling. Hun trives også med en god økt på et treningssenter, enten med styrketrening eller aerobics. Irene er opptatt av at trening skal være gøy, og ikke bare et pliktløp. Irene er mor til to barn på åtte og fem år. Hun serverer gjerne en "grændis" til middag for å få mer tid til å være ute med barna, helst i Nordmarka eller på fjellet. Irene er også hundeinstruktør og har vært hundefører i Norske Redningshunder. Irene har tid til litt mer enn trening og mosjon. Hun liker å lese, sy og strikke. Medlemmer av vektklubb.no som melder seg på et mosjonsprogram, vil hver uke få et motiverende treningsbrev fra henne. Irene svarer på alle slags type spørsmål om mosjon, motivasjon og trening.

Anna Stavdal

Anna Stavdal

Anna Stavdal (46) er allmennpraktiserende lege, og VGs fastlege. Anna driver sin egen legepraksis på St. Hanshaugen legesenter i Oslo. Ved siden av legepraksisen, jobber Anna deltid ved Universitetet i Oslo. Der underviser hun legestudenter i allmennmedisin og kommunikasjon. Anna har to barn på 12 og 14 år, og holder seg i form med en daglig løpetur, sommer som vinter. Å ta seg tid til denne adspredelsen er viktig for henne, fordi dagene hennes er så fulle av aktiviteter som krever mye konsentrasjon og oppmerksomhet. På sin fem kilometer lange løpetur får hun ro i både kropp og sjel. Anna holder seg slank ved å spise veldig fornuftig og regelmessig til hverdags, og heller skeie ut i helgene. Anna har mye erfaring med behandling av pasienter som er i endringsprosesser, det være seg å skulle slutte å røyke, gå ned i vekt, eller annen omlegging av levevaner. Hun kan hjelpe Vektklubb.no#0027s medlemmer å finne strategier så de kan nå målene sine.

Grethe Støa Birketvedt

Grethe Støa Birketvedt

Grethe Støa Birketvedt (62) er opprinnelig fra Greåker i Østfold, men har de siste ti årene vært bosatt i New York, hvor hun har forsket på overvekt og fedme, og blant annet jobbet med fedmeopererte pasienter ved Lennox Hill Hospital. Grethe blir ofte sett joggende i Central Park, hvis hvis hun da ikke sitter ved flygelet og spiller Bachs preludier. Hun er også glad i å spille golf. Hennes store lidenskap er å skrive sanger og musikaler for barn, samt historier for de små, både på norsk og engelsk. Før Grethe ble lege, studerte hun musikk som Fulbright stipendiat i USA, men hun er også uteksaminert fra Norges Idrettshøgskole. Grethe har jobbet ved Regionssykehuset i Tromsø, og tidligere ved Akershus universitetssykehus på Lørenskog. Dr.Grethe, som hun gjerne kalles i USA, ble i år 2000 kåret til "The International Women of the Year" i USA. To år senere fikk hun "Albert Schweitzers Gold Medal in Science and Peace". Hun er også æresprofessor ved Albert Schweitzer Universitetet i Geneve. Hun har gitt ut flere bøker, barnesanger og dikt, og publisert mange artikler om sine fagfelt som er fedme, hjerte- og karsykdommer og diabetes. Dr. Grethe svarer på spørsmål om fedme, men også om nattspising og andre spiseforstyrrelser.

Dette får du i Vektklubb.no

Dette får du i Vektklubb.no

EGET PROGRAM Et eget vektreduksjonsprogram for din kropp og dine mål. Du får vite nøyaktig hvor mange kalorier du kan spise for å nå ditt mål, og hvor lang tid det vil ta deg å nå målet. SMART DAGBOK Du logger hva du har spist og hvor mye du har beveget deg. Du ser hvor mange kalorier du har satt til livs, og hvor mange du har forbrent. Du kan også se en grafisk fremstilling av din egen vektutvikling. DAGLIGE MENYER Kaloriberegnede oppskrifter på frokoster, lunsjer, middager og mellommåltider - tilpasset ditt kalorinivå. Nye, enkle oppskrifter på god og vanlig mat hver dag, laget av kostholdseksperter. EGET MOSJONSPROGRAM Vi hjelper deg opp av sofaen! Du kan sette sammen ditt eget treningsprogram, eller få et av oss, som er tilpasset din form. Du behøver ikke å trene deg svett på et treningssenter hver dag. UKENTLIGE COACH-BREV Hver mandag får du oppmuntrende og informative coach-brev. Du lærer om forbrenning, mental trening, riktig kosthold og du får råd om hvordan du skal klare å gå ned i vekt og bli der. RÅDENE SOM VIRKER Du kan flere ganger i uken spørre landets fremste eksperter til råds. De er tilgjengelige tett-på-nett for medlemmene i Vektklubb.no. SJEKK FETTET Du kan sjekke kalori- og fettinnholdet i flere tusen matvarer. Hvor mange kalorier er det for eksempel i en Pizza Grandiosa? Eller i en pils, en yoghurt, eller en porsjon kjøttkaker? MORSOM KALKULATOR Den regner ut hvor lenge du må gjøre en aktivitet for å forbrenne noe du har spist, for eksempel at du må jobbe i hagen i 18 minutter for å forbrenne en wienerpølse. INFORMATIVE ARTIKLER Vektklubb.no inneholder massevis av gode artikler om trening, kosthold og helse.

Vektklubb er en tjeneste eid av VG
Ansv. redaktør og adm. direktør: Gard Steiro
Nyhetsredaktør: Tora Bakke Håndlykken
Utviklingsredaktør: Øyvind Brenne
Redaktør Feature/VG+: Jane Throndsen
Politisk redaktør: Hanne Skartveit
Her finner du #vgvektklubb
Ansvarlig journalist: Elisabeth Stigum
Kopiering av materiale fra VG og Vektklubb for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.
© 2022 Verdens Gang AS
Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her
Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her