Vi-Siblin

Tommy Østhagen
Publisert: 2009-02-03 14:43

Min lege sier jeg må drikke minst et glass Vi-Siblin hver dag for regulering av magen (har hatt en del endetarmsproblemer etter fødsel for syv år siden). Hva tror du om det? Får ikke lagt det inn i dagboken. Det er vel en del kcal i den også?<br />Mvh Linda


Hei!
På nettsiden til Felleskatalogen står det at Vi-Siblin er et romoppfyllende avføringsmiddel. Det inneholder et planteslim som binder vann, og øker dermed tarminnholdets volum så tarmfunksjonen normaliseres. Det kan også hjelpe mot løs mage ved behandling av irritert tykktarm (colon irritabile). Virkestoffet finnes i ispaghulafrøskall og bidrar til å trekke vann inn i tarmen slik at tarmen får noe å arbeide med.
Det finnes også andre måter du kan oppnå lignende effekt. For eksempel kan man bruke fiberrik kost som grove kornprodukter, frukt, svisker og linfrø. I tillegg til virkestoffet er det tilsatt sukker med cirka 2,3 gram per pose. Det kan eventuelt legges inn som sukker i dagboken.
Vennlig hilsen Christian A. Drevon

Gå ned i vekt på den sunne måten!

Med Vektklubb får du et personlig vektprogram, kaloridagbok for mat og trening, kaloriberegnede oppskrifter og artikler som motiverer til en sunn livsstil.

Du kan nå betale med

*Medlemskapet fortsetter å løpe etter bindingstiden inntil du selv sier det opp.

  • strex

Flere artikler

Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her
Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her