Ernæringsrådgiver og personlig trener Silje Bjørnstad.

Få kostholds- og treningstips av Silje Bjørnstad

Publisert: 2022-11-01 09:35

Sunn hverdagsdessert med mindre sukker eller ekspresstrening på fem minutter? Vektklubbs kostholds- og treningsekspert Silje Bjørnstad har rådene til deg!

Silje Bjørnstad (34) er utdannet ernæringsrådgiver, journalist og personlig trener. En dame med mange talenter, med andre ord. Derfor er Silje både kostholds- og treningsekspert i Vektklubb.

Silje jobber til daglig som tekstforfatter, men har mange års erfaring fra treningssenterbransjen som både personlig trener, gruppetreningsinstruktør og har arrangert flere treningsreiser.

Silje elsker å sette seg treningsmål og har faktisk sølv i NM i Street Workout fra 2020. Selv om hun er helt rå på både markløft, pullups, pushups og dips er det ute i naturen hun trives best.

Da Bjørnstad fikk muligheten til å flytte fra Oslo til fjellrike nord, nærmere bestemt Mosjøen, var valget enkelt. Hun solgte leiligheten, vinket «sayonara» til hovedstaden og er ofte å finne på en sti, fjelltopp eller i et tre der hun løfter haken over en gren i naturens eget pullup-stativ.

Silje brenner for at sunn livsstil ikke skal være for komplisert. Følg henne gjerne på Instagram under @silje_bjornstad.

Fem artikler fra Silje:

Artiklene fra Vektklubb er en del av VGs nisjer og forholder seg til VGs trafikkregler. VG har som ambisjon å ha full åpenhet om bindinger personer som arbeider for VG måtte ha. Her vises en oversikt over relevante bindinger for eksterne redaksjonelle oppdragstagere som profileres i VG: Redaksjonelle bindinger. Siden oppdateres jevnlig.

Annonse

Gå ned i vekt på den sunne måten!

Med Vektklubb får du et personlig vektprogram, kaloridagbok for mat og trening, kaloriberegnede oppskrifter og artikler som motiverer til en sunn livsstil.

Du kan nå betale med

*Samtlige medlemskap fortsetter å løpe etter valgt innmeldingsperiode. Medlemskapet løper inntil du selv sier det opp.

  • strex
Vektklubb er en tjeneste eid av VG
Ansv. redaktør og adm. direktør: Gard Steiro
Nyhetsredaktør: Tora Bakke Håndlykken
Utviklingsredaktør: Øyvind Brenne
Redaktør Feature/VG+: Jane Throndsen
Politisk redaktør: Hanne Skartveit
Her finner du #vgvektklubb
Ansvarlig journalist: Elisabeth Stigum
Kopiering av materiale fra VG og Vektklubb for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.
© 2022 Verdens Gang AS
Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her
Vektklubb er en del av Schibsted. Schibsted er ansvarlig for dine data på denne siden. Les mer her