Vektklubbs ekspertpanel

Våre eksperter gir deg sine beste råd i egne artikler, og svarer på dine spørsmål i Vektklubbs nettreff.

Treningsekspertene Roger Holmedal og Anne Mette Rustaden

Bilde av treningsekspertene

Roger Holmedal

Roger jobber til daglig som personlig trener på fulltid og som foreleser på personlig trener-studiet og er treningsekspert i Vektklubbs fagpanel.

Anne Mette Rustaden

Anne Mette har vært treningsekspert i Vektklubb siden 2006. Hun er utdannet fysioterapeut, har en mastergrad i idrettsfysioterapi fra Norges Idrettshøgskole (NIH) og tar nå doktorgrad innen fagfeltet fitness. Hun har også utdannelse og lang erfaring som instruktør og personlig trener.

Her i Vektklubb skriver de begge artikler om trening, og svarer på spørsmål om trening og skader både for de helt utrente og de veltrente.

Kostholdsekspertene Anette Skarpaas Ramm og Christian Drevon

Bilde av kostholdsekspertene

Anette Skarpaas Ramm

Anette er klinisk ernæringsfysiolog ved Volvat Oslo Sentrum, der hun jobber med pasienter som ønsker å gå ned i vekt eller har ulike ernæringsrelaterte diagnoser som glutenallergi, diabetes, høyt blodtrykk eller høyt kolesterol.

Christian Drevon

Christian Drevon har sittet i fagpanelet i Vektklubb siden starten i 2005. Han er professor i ernæring og også utdannet lege.

Han har i mange år forsket på ernæring og fedmeproblematikk, samt hvordan genene spiller sammen med kosthold og fysisk aktivitet ved utvikling av fedme.

Matspaneren Eli Anne Myrvoll Blomkvist

Bilde av Eli Anne M. Blomkvist

Eli Anne Myrvoll Blomkvist

Vektklubbs matspaner tester ut forskjellige mat- og drikkevarer.

Eli Anne er kliniske ernæringsfysiolog, og undersøker både hvordan de ulike rettene smaker, og produktets næringsinnhold.